Team Partypimpers

Klantentevredenheid

Een feest zonder zorgen met Partypimpers

Of het nu persoonlijke of professionele doeleinden dient, een feest of event vraagt gewoon om de Partypimpers. En heb je die gebruiksvriendelijke photobooth of prachtige lichtletters nu echt nodig?

Als het van ons afhangt, zeggen we volmondig ja en gelukkig doen onze klanten dat ook. Klantentevredenheid is dan ook ons stokpaardje en daar gaan we ver in.

Combi- korting / Moderne photobooths / Gratis levering en ophaling / Groot aanbod lichtletters & cijfers /

Waarom is iedereen tevreden van de Partypimpers?

Omdat we de zorgen wegnemen en het feestgedruis binnenbrengen met sterke voor- en naservice, duidelijke uitleg, bijna altijd gratis levering en ophaling, kwaliteitsmateriaal en alle accessoires die je erbij wenst. Graag hulp bij de installatie? Onze ervaren chauffeurs zijn echte handige harry’s die op vraag niet alleen het transport verzorgen, maar ook nog eens de installatie. Kortom alles verzorgd en jij kruist weer een taakje af richting een geslaagd feest.

Het Partypimpers feestteam

Om alles op rolletjes te laten lopen, rijden onze ervaren chauffeurs rond met de Partypimpers bestelwagens. We zijn al jaren actief in de transportsector, dus we kennen heel het land als onze broekzak.

Met de glimlach rijden we tot bij de feestzaal of het evenement en leveren jouw photobooth, lichtletters en aangevraagde accessoires (achtergronden, partyprops, mini-podiums …) op de afgesproken tijd. Ons team daar kunnen wij op bouwen en jij dus ook.

Een vraag? Het Partypimpers feestteam is daar!

Met heel wat ervaring achter de kiezen, helpen onze chauffeurs je bij al jouw vragen. Maar ben je graag op alles voorbereid? Ontdek dan het reilen en zeilen van de photobooth en de lichtletters en vind er de meest gestelde vragen, prijzen, vormen en maten. Stond het antwoord op je vraag er niet bij? Aarzel niet om contact op te nemen en wij helpen je graag verder.

5% Combi-korting

Huur een photobooth + lichtletters en geniet van 5% korting!

Kortingscode: COMBI