Huur lichtletters bij Partypimpers

Lichtletters bieden een sfeervolle en persoonlijke toevoeging voor jouw feest, met ontelbare mogelijkheden. Ze transformeren je evenement tot een unieke ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

Je kunt onze lichtletters volledig naar eigen wens samenstellen, of het nu gaat om initialen, leeftijden, woorden of bedrijfsnamen; ze passen perfect bij jouw evenement.

Onze schitterende lichtletters van 1 meter hoog geven uw evenement een stralende uitstraling en een indrukwekkend statement.

Met lichtletters op jouw evenement:

Bovendien kan je ook kiezen voor lichtcijfers bij een verjaardag, huwelijksfeest of ander evenement. Maak je keuze en bestel ze vandaag nog.

Combi- korting / Moderne photobooths / Gratis levering en ophaling / Groot aanbod lichtletters & cijfers /

Ontdek onze voordelige tarieven

De tarieven voor lichtletters zijn afhankelijk van het aantal letters. Lichtletters huren kan al vanaf €30 per letter en zijn eenvoudig zelf te installeren. Indien gewenst, verzorgen wij de installatie tegen een meerprijs.

Daarnaast kan je de lichtletters extra in de verf zetten met behulp van minipodia of afzetpaaltjes bij een rode loper. Voor buitenopstellingen is stabiliteit cruciaal, daarom zijn onze bodemplaten verplicht om een stevige basis te garanderen.

Tarieven lichtletters & -cijfers

Maak je feest onvergetelijk met onze lichtletters & -cijfers! Ontdek betaalbare tarieven voor het huren van sfeervolle verlichting. Perfect voor elke gelegenheid. Maak je evenement stralen met Partypimpers!

Per extra lichtletter boven de 10 betaal je €30 per letter

Waarom kiezen voor Partypimpers?

Bij Partypimpers geniet je van heel wat voordelen:
laurence boxus
22/03/2024
zeer vlotte communicatie, perfecte service en perfect materiaal, dat zelf zeer makkelijk te bedienen is. bij volgend feestje, contacteren wij partypimpers zeker opnieuw!
Leyla Llahusha
21/03/2024
Heel professioneel. Op tijd geleverd en op tijd terug opgehaald. De letters gaven een fantastisch effect ! Erg van genoten !
Melissa Derese
23/02/2024
Service au top les chiffres de super qualités je recommande!
Rexor Benelux
06/02/2024
De lichtletters en photobooth waren een groot succes en de communicatie met Wilfried verliep top! Een aanrader!
sofie livens
10/12/2023
Super service! Ze waren zeer vriendelijk. De boot werkte heel de avond super goed! De prijs was zeer aantrekkelijk. Onze gasten vonden het super leuk. Een echte aanrader voor op je feestje, trouw of andere gelegenheid. Wij boeken zeker opnieuw met de verjaardag van onze zoon. 🤩
Adrien Vettese
28/11/2023
Nous avons fait appel à Partypimpers pour la location d'un Photobooth pour la célébration de nos quinze ans de mariage. C'était parfait. Les photos sont très belles. Tous les invités étaient ravis d'avoir des photos souvenirs. Le matériel est top et le contact avec Partypimpers est vraiment superbe. Je les recommande pour toutes les fêtes. Wij hebben beroep gedaan op Partypimpers voor het huren van een Photobooth voor de viering van onze vijftien jaar trouw. Het was perfekt. De foto's zijn heel mooi. Alle uitgenodigden waren heel blij een foto souvenir te kunnen meenenem. Het materiaal is top en het kontakt met Partypimpers is werkelijk fantastisch. Ik raad ze aan voor al de feesten. Claudia et Adrien.
Arne Deblauwe
28/11/2023
Op tijd, compleet en mooie toevoeging aan winterwonderland :-)
Britt de Bakker-Peeters
18/11/2023
Wij huurden een photobooth voor de babyborrel van onze dochter Ninne. Er werd een mooi template gemaakt aan de hand van haar geboortekaartje. De gasten vonden de photobooth een meerwaarde en gingen tevreden allemaal met een fotostrookje ter herinnering aan Ninne haar eerste feestje naar huis. Bedankt partypimpers, ons feestje was dankzij jullie helemaal af!

Vind inspiratie bij onze populairste lichtletters

Onze vaakst gekozen lichtletters staan steevast in het thema van de liefde. Zeg het daarom niet met bloemen, maar met letters.
Huwelijk
Met deze letters benadruk je de romantiek op je trouwfeest met letters en zet je de liefde extra in de verf.
Love
Onze “Love”-lichtletters stralen een tijdloze boodschap van liefde uit. Perfect voor een jubileum, Valentijn of gewoon om je liefde te vieren.
Marry Me
Voor een sprookjesachtig aanzoek zijn de “Marry Me”-letters perfect.

Kies uit diverse opties, zoals initialen voor een huwelijk, lichtcijfers voor een verjaardag en meer.

Benadruk je lichtletters met accessoires

Onze essentiële accessoires zetten je grote lichtletters nog meer in de schijnwerpers. Zo kan je afzetpaaltjes met een rode loper combineren, de letters op een minipodium zetten of voor een bodemplaat kiezen die voor meer stabiliteit zorgt. Bovendien kunnen je gasten een persoonlijk bericht inspreken met een audio guestbook, ideaal voor een trouwfeest
Achtergronddoek lichtletters

breedte: 1.80 m - 3.00 m

maximale hoogte: 2.50 m

 60,00

Vuurfonteinen (2 stuks)

inclusief 2 x 200 gram granulaat (20 minuten)

 220,00

2 x 3 afzetpaaltjes
met rode koord + rode loper 4.5 m x 0.6 m (vilt)

 40,00

Audio guestbook 1

 100,00

Audio guestbook 2

 100,00

Audio guestbook 3

 100,00

Audio guestbook 4

 100,00

Minipodium

Plaats de lichtletters nog meer in de schijnwerpers met onze minipodiums.

Hoogte: 50 cm

 20,00

Mini bodemplaat

Wenst u de lichtletters graag buiten te plaatsen of op een instabiele ondergrond?

Boek onze 'Mini bodemplaat' met plaats voor 1 letter.

 10,00

Maxi bodemplaat

Wenst u de lichtletters graag buiten te plaatsen of op een instabiele ondergrond?

Boek onze 'Maxi bodemplaat' met plaats voor 3 letters.

 25,00

Breng je evenement nu tot leven met onze lichtletters!

Geen zorgen over de logistiek

Wist je dat we meestal gratis al het materiaal leveren en weer ophalen? We bieden de beste leveringsopties voor een zorgeloos feest.

Gratis  levering in bijna heel België.

Gratis ophaling in bijna heel België.

Eenvoudige zelfinstallatie is beschikbaar. Indien gewenst kan installatie ook door een Partypimptechnieker, vanaf €10 per lichtletter, met een minimum van €75. Mogelijk op werkdagen en zaterdag.

In één oogopslag

Ontdek alles wat je moet weten over onze lichtletters: Praktische info, tarieven en leveringsopties.

De lichtletters zijn 1 meter hoog, 70 cm breed en 20 cm diep. Je kunt kiezen tussen witte LED-verlichting of RGB met 12 kleurenopties voor de gewenste sfeer. Of je ze nu apart plaatst of verbindt, slechts één stopcontact is vereist voor installatie. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik bij droog weer. Bij buitengebruik zijn bodemplaten verplicht.

De kosten voor lichtletters variëren op basis van het aantal letters, met een installatiekost van €10 per letter. Daarnaast bieden we ook minipodia, afzetpaaltjes met rode loper en bodemplaten om je lichtletters extra te benadrukken.

Partypimpers levert in bijna gans België helemaal gratis. Kies voor eenvoudige zelfinstallatie, of installatie door een Partypimptechnieker. In het laatste geval bedragen de installatiekosten €10 per lichtletter, met een minimum van €75. Installatie kan op werkdagen en zaterdag.

5% Combi-korting

Huur een photobooth + lichtletters en geniet van 5% korting!

Kortingscode: COMBI