Contacteer ons

Maak eenvoudig en snel een boeking via onze boekingstool.
De beschikbaarheid wordt automatisch gecontroleerd.

Onze tarieven kan je hier eenvoudig terugvinden.

Heb je vragen of nood aan advies op maat?
Aarzel niet om vrijblijvend een bericht achter te laten via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een bericht

Combi- korting / Moderne photobooths / Gratis levering en ophaling / Groot aanbod lichtletters & cijfers /
laurence boxus
22/03/2024
zeer vlotte communicatie, perfecte service en perfect materiaal, dat zelf zeer makkelijk te bedienen is. bij volgend feestje, contacteren wij partypimpers zeker opnieuw!
Leyla Llahusha
21/03/2024
Heel professioneel. Op tijd geleverd en op tijd terug opgehaald. De letters gaven een fantastisch effect ! Erg van genoten !
Melissa Derese
23/02/2024
Service au top les chiffres de super qualités je recommande!
Rexor Benelux
06/02/2024
De lichtletters en photobooth waren een groot succes en de communicatie met Wilfried verliep top! Een aanrader!
sofie livens
10/12/2023
Super service! Ze waren zeer vriendelijk. De boot werkte heel de avond super goed! De prijs was zeer aantrekkelijk. Onze gasten vonden het super leuk. Een echte aanrader voor op je feestje, trouw of andere gelegenheid. Wij boeken zeker opnieuw met de verjaardag van onze zoon. đŸ€©
Adrien Vettese
28/11/2023
Nous avons fait appel Ă  Partypimpers pour la location d'un Photobooth pour la cĂ©lĂ©bration de nos quinze ans de mariage. C'Ă©tait parfait. Les photos sont trĂšs belles. Tous les invitĂ©s Ă©taient ravis d'avoir des photos souvenirs. Le matĂ©riel est top et le contact avec Partypimpers est vraiment superbe. Je les recommande pour toutes les fĂȘtes. Wij hebben beroep gedaan op Partypimpers voor het huren van een Photobooth voor de viering van onze vijftien jaar trouw. Het was perfekt. De foto's zijn heel mooi. Alle uitgenodigden waren heel blij een foto souvenir te kunnen meenenem. Het materiaal is top en het kontakt met Partypimpers is werkelijk fantastisch. Ik raad ze aan voor al de feesten. Claudia et Adrien.
Arne Deblauwe
28/11/2023
Op tijd, compleet en mooie toevoeging aan winterwonderland :-)
Britt de Bakker-Peeters
18/11/2023
Wij huurden een photobooth voor de babyborrel van onze dochter Ninne. Er werd een mooi template gemaakt aan de hand van haar geboortekaartje. De gasten vonden de photobooth een meerwaarde en gingen tevreden allemaal met een fotostrookje ter herinnering aan Ninne haar eerste feestje naar huis. Bedankt partypimpers, ons feestje was dankzij jullie helemaal af!

5% Combi-korting

Huur een photobooth + lichtletters en geniet van 5% korting!

Kortingscode: COMBI