Levering

 • Levering ZONDER installatie:
  We leveren op donderdag of vrijdag tussen 8 h en 17 h (dag niet op voorhand geweten). U krijgt de dag voor levering een whatsapp/email tussen welke uren we komen leveren. Levering op de feestlocatie is mogelijk, maar enkel als er iemand aanwezig is tussen 9 h en 17h.

  Het installeren van onze photobooth en lichtletters is heel eenvoudig. Via deze link kan u alvast onze handleidingen raadplegen (deze worden steeds meegeleverd):
  Handleiding lichtletters                Handleiding photobooth

   

 • Levering MET installatie:
  Partypimpers installeert op alle weekdagen en op zaterdag in samenspraak met u en de feestlocatie. Informeer ons tijdig op welke plaats(en) we de photobooth en lichtletters mogen plaatsen. Dan kan u rustig verder genieten van je bijzondere dag.

   

Ophaling

 • Ophaling ZONDER installatie:
  De ophalingen gebeuren op maandag of dinsdag, afhankelijk van de regio.
  Ophalen op de feestlocatie is mogelijk, als er iemand aanwezig is tussen 9 h en 17 h. Wij nemen geen contact op met de feestlocatie.
 • Ophaling MET installatie:
  De ophalingen gebeuren steeds op maandag en dinsdag, afhankelijk van de regio. Voor ophalingen op zondag wordt er € 0,60/km gerekend, met een min. van € 60, kilometers gerekend van Loenhout, heen en terug.

Voor meer inlichtingen of extra vragen kan u steeds contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.