Grote lichtletters huren: een blikvanger voor elk evenement

Onze grote lichtletters zijn de perfecte blikvangers voor elke gelegenheid. Of je nu een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere feestelijke bijeenkomst organiseert, met onze lichtletters zorg je voor een unieke en sfeervolle setting.

Personaliseer je feest met initialen, leeftijden, bedrijfsnamen of een persoonlijke boodschap. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen tevens door ons team geplaatst worden.

De lichtletters in een notendop:

Combi- korting / Moderne photobooths / Gratis levering en ophaling / Groot aanbod lichtletters & cijfers /

Tarieven XL lichtletters

Geen ingewikkelde prijslijsten of verborgen kosten. Huur grote lichtgevende letters vanaf €60 per letter.

Per extra lichtletter boven de 10 betaal je €30 per letter

Waarom kiezen voor Partypimpers?

Bij Partypimpers vind je niet alleen de mooiste lichtletters, maar ook een uitstekende service en tal van voordelen:

Geen zorgen over de logistiek

Wist je dat we meestal gratis al het materiaal leveren en weer ophalen? We bieden de beste leveringsopties voor een zorgeloos feest.

Gratis  levering in bijna heel België.

Gratis ophaling in bijna heel België.

Eenvoudige zelfinstallatie is beschikbaar. Indien gewenst kan installatie ook door een Partypimptechnieker, vanaf €10 per lichtletter, met een minimum van €75. Mogelijk op werkdagen en zaterdag.

In één oogopslag

Ontdek alles wat je moet weten over onze lichtletters: Praktische info, tarieven en leveringsopties.

De lichtletters zijn 1 meter hoog, 70 cm breed en 20 cm diep. Je kunt kiezen tussen witte LED-verlichting of RGB met 12 kleurenopties voor de gewenste sfeer. Of je ze nu apart plaatst of verbindt, slechts één stopcontact is vereist voor installatie. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik bij droog weer. Bij buitengebruik zijn bodemplaten verplicht.

De kosten voor lichtletters variëren op basis van het aantal letters, met een installatiekost van €10 per letter. Daarnaast bieden we ook minipodia, afzetpaaltjes met rode loper en bodemplaten om je lichtletters extra te benadrukken.

Partypimpers levert in bijna gans België helemaal gratis. Kies voor eenvoudige zelfinstallatie, of installatie door een Partypimptechnieker. In het laatste geval bedragen de installatiekosten €10 per lichtletter, met een minimum van €75. Installatie kan op werkdagen en zaterdag.

Op zoek naar inspiratie?

Breng je evenement nu tot leven met onze grote lichtletters!

5% Combi-korting

Huur een photobooth + lichtletters en geniet van 5% korting!

Kortingscode: COMBI